Sprekerscoach

Je boodschap verwoorden op papier kan lastig zijn. Die zelfde woorden tot leven laten komen voor publiek al helemaal. Bij storytelling is het de kunst om je manier van presenteren de inhoud te laten versterken. Hoe kun je jouw tekst zo regisseren dat je het publiek stuurt in het luisteren? Van welk woord wil je dat het nagalmt onderweg naar huis? Ik zet mijn podiumervaring in om jou te coachen in het spreken voor publiek.

Samen kijken we naar de kernboodschap die jij wilt overbengen en welk verhaal daarbij past. Vervolgens leer je ontspannen en (zelf)bewust voor een groep te staan en met je tekst te spelen. Jouw publiek zal denken dat je gemakkelijk en spontaan spreekt, terwijl je stiekem de tekst zeer technisch hebt voorbereid. Alle technieken zijn makkelijk toepasbaar en herhaalbaar. Zo kun je deze methode altijd blijven integreren in de toekomst tijdens het spreken voor groepen.

Samen kijken naar welk traject er bij jouw vraag past. Ik kan je een dag coachen tot een traject met verschillende sessies. We kijken samen naar jouw doel en daar maken we een stappenplan bij.

Ik ben heel enthousiast over de cursus van gisteren. Het was eigenlijk precies waar ik naar op zoek was. Ik vond dat je het goed begeleidde: goede theorie die je bondig uitlegt en waar nodig voordeed, maar ook niet te veel uitleg gaf. Je gaf veel ruimte voor het zelf ervaren van de technieken door te oefenen en een goede sfeer om het ook te durven.

Voor mijzelf vond ik de training zinvol om me meer bewust te worden van mijn stem en spreekstijl. Ik ben op zoek naar manieren hoe ik mijn communicatie in zowel privé als werksituaties kan verbeteren. De training bood mij duidelijke handvatten hoe ik mijn stem hierbij kan inzetten. Ik vond de training erg leuk en ik vind jouw enthousiaste begeleiding hierbij van doorslaggevend belang. Ik ben zeker geïnteresseerd in een mogelijk vervolg.

Hoe een aantal heel praktische technieken ervoor zorgen dat een presentatie zoveel boeiender wordt was voor mij een eyeopener.

Met haar ervaring als actrice weet Wendy precies welke technieken je op welk moment in je presentatie kan toepassen om je publiek te boeien.

Echt contact maken met je publiek en jouw boodschap voor het voetlicht krijgen. Dat is wat Wendy je leert met heel praktisch toepasbare technieken.

Executive Storytelling
i.s.m. Storybusiness

NIEUW! Training Executive storytelling voor jouw bedrijf in het theater. Met trots deel ik deze nieuwe samenwerking met Storybusiness. In deze unieke presentatietraining komen Storytelling, presentatieopbouw en theater samen.
Storytelling wordt steeds vaker ingezet in een zakelijke omgeving. Want het werkt. Het is niets anders dan jouw kennis, ideeën, resultaten en oplossingen verpakken in een verhaal dat mensen begrijpen, goed kunnen volgen, voelen en eindigt met een call to action. Wil je jouw verhaal finetunen en vervolgens vormgeven in het theater? Dan past executive storytelling bij jou of je team.

Een boodschap overbrengen, impact hebben, mensen in beweging krijgen, het verschil maken. Met powerpointslides, bulletpoints en grafieken kom je er niet. Er is meer nodig!

Een verhaal dat je niet alleen hebt uitgeschreven, maar kan vertellen én laten zien. Een dag lang werk je met twee professionele sprekers aan jouw presentatievaardigheden. Niet in “zomaar” een trainingsruimte, maar in de spotlights op het podium van een echt theater.

VINDEN EN VERSTERKEN

Eerst nemen we je mee in de dynamiek van Storytelling. Waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt. Daarna gaan we op zoek naar jouw verhaal. Stap voor stap werken we het uit en oefenen voor het eerst met het vertellen van het verhaal. Na de pauze werken aan verschillende presentatie- en vertel technieken, gebruik van lichaamstaal en de ruimte.

OPEN OF IN-COMPANY

Wil jij met trots en plezier voor een groep staan? Je boodschap pakkend overbrengen en aanzetten tot actie? Door te vertellen en te laten zien? In een unieke setting? Meld je dan aan via een open inschrijving. De groep is klein, waardoor er veel tijd is om te oefenen, om feedback te krijgen en…te leren van andermans ervaringen.