Dagvoorzitter

Storytelling & muziek rondom maatschappelijk relevante thema's

Wendy spreekt regelmatig op symposia en congressen als dagvoorzitter. Hierin vallen maatschappelijke thema's en theater/muziek vaak mooi samen. Door middel van muziek vindt Wendy een nieuwe vorm om onderwerpen voelbaar, of op een toegankelijke manier bespreekbaar te maken. Zo was ze eerder dagvoorzitter bij de landelijke medewerkersdagen van het UWV, bij hospice IJsseloever tijdens het symposium over palliatieve zorg. Ze opende ze het expertisecentrum KIND, een samenwerking tussen Exodus Nederland en Avans Hogeschool, presenteerde de Kunstbende en meerdere concerten in samenwerking met Nick en Simon voor Stichting Edukans; onderwijs in ontwikkelingslanden.

Wendy denkt graag mee om het dagvoorzitterschap inhoudelijk te verbinden met het evenement.

Video impressie
Opdrachtgevers over Wendy

“Met Wendy als dagvoorzitter heb je een gedreven & creatieve gespreksleider te pakken. Ik heb Wendy ervaren als iemand die snel kan meeschakelen op de inhoud, maar met haar theaterachtergrond er ook een prettige en passende speelsheid kan inbrengen. Wendy geeft hierdoor ‘n mooie natuurlijke dynamiek aan het verloop van de bijeenkomst.”

Wim StaessensDirecteur Theater Koningshof

Wendy heeft bij onze sociaal domein dag als dagvoorzitter opgetreden. De ochtend stond in het teken van ervaringsdeskundigheid. Met het oog op het doel van de bijeenkomst was het belangrijk om met de collega's even écht in verbinding te staan met de leefwereld van de mensen waar we ons werk voor doen: inwoners van een gemeente, leerlingen van scholen, cliënten en patiënten van zorg- en welzijnsinstellingen. Maar ook om in verbinding te staan met elkaar: niet alleen als collega's maar ook als mensen. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heeft Wendy een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van een veilige en stimulerende setting waarin dit plaats kon vinden. Ze heeft meegedacht in de opbouw van het programma en heeft met haar persoonlijke liedjes en verhalen het publiek geholpen om zich verbonden te voelen met elkaar en met de kwetsbare personen voor wie we ons werk doen. Het was een groot succes: collega's waren onder de indruk en er zijn ambitieuze plannen ontstaan voor de toekomst! Veel dank aan Wendy!

Minke PoppensManaging Consultant BMC

Wendy verbindt mensen met haar warme persoonlijkheid en uitstraling. Met haar enthousiasme en creativiteit weet zijn van elke uitdaging een mooi moment en beleving te maken. Of het nu gaat om dagvoorzitterschap of artistiek leider van een (theater)productie; Bij Wendy is het in goede handen. What you see is what you get tijdens de voorbereiding en op het podium.

Wendy HofmanGemeente Maassluis

Wendy is al een aantal jaar naar volle tevredenheid onze vaste presentatrice voor het 100% Verkeersveilig Event. Knap hoe ze het voor elkaar krijgt om het einde met net zoveel energie en enthousiasme te brengen als het begin! Daarnaast vind ik het tof om te zien hoe ze op natuurlijke wijze zorgt voor interactie met het publiek. We hopen in de toekomst nog veel vaker met haar te kunnen samenwerken!

Christa KranenburgMeet Me Events

Wij hebben heel fijn samengewerkt met Wendy als dagvoorzitter van een bijeenkomst voor donateurs en vrijwilligers van Stichting Edukans. In de voorbereiding dacht ze goed mee over het programma. Op de dag zelf was ze energiek en wist ze heel mooi verbinding te leggen met de aanwezigen. Daarmee voelden onze gasten zich welkom, gezien en gewaardeerd. Dankjewel dat je bijgedragen hebt aan een succesvol evenement!

Alex HoogendoornEdukans
Foto impressie