Wat een bijzondere dag in het gerechtshof van Amsterdam. Hier mocht ik mijn voorstelling Radiostilte spelen, met als speciale gast: Minister Dekker.

Edukans Schoolmaatjes is gestart! Een prachtig nieuw basisschoolproject van Stichting Edukans dat kinderen in Nederland verbindt met kinderen in Afrika. In de instructiefilmpjes leg ik je uit wat de actie inhoudt en wat de klassen kunnen doen.

Met trots mag ik vandaag een nieuwe samenwerking en training lanceren! Executive Storytelling in samenwerking met Harry Slagman. Leiderschap en theater worden samengebracht. Lees hier meer.

Weer een leuk nieuwtje! Ik speel één van de vijf rollen in ‘Altijd zal ik van je houden’, een hommage aan Toon Hermans. De premiere vindt plaats op 8 september a.s. in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Kaartjes kunnen hier worden besteld! 

Eindelijk mag ik het bekendmaken! Ik ga één van de drie hoofdrollen spelen in Beer de musical!

”Ik wil niets als eindpunt zien.” Ik voel me vereerd mijn gedachten over ‘De zin van het leven’ te delen in de mooiste interview reeks tussen de indrukwekkende vertellers elke maandag. Bedankt Fokke Obbema voor het fijne interview en de mooie woorden die je eraan gaf. Lees hier het hele interview.

Samen met vijf geweldige Rotterdamse muzikanten reis ik op 18 maart naar New York om een concert te geven!

We zijn begonnen! Het eerste weekend van februari ben ik de studio ingedoken samen met gitarist Paulo Bouwman en pianist/arrangeur Serge Dusault.

Samen met fotograaf en schrijfster Eva Kruijs maak ik op dit moment de voorstelling ‘Romeo & Claudia’ met bezoekers en vrijwilligers van de dag- en nachtopvang van Rotterdam als cast. Voor mij is dit project geweldig en compleet omdat ik als maker opzoek mag gaan naar verborgen verhalen en talenten en deze met het publiek mag delen. Inmiddels zijn kaartjes voor deze bijzondere voorstelling te koop!

Yesss! Met dit bericht ben ik ongelooflijk blij. Ik ga begin februari de studio in samen met de fijne muzikanten Paulo Bouwman en Berry Janssen en producer/arrangeur Serge Dusault. En we komen eindelijk op Spotify!

Naar aanleiding van de voorstelling bij de Raad voor de Rechtspraak in juni zijn we uitgenodigd om Radiostilte ook te spelen voor het Ministerie voor Justitie en Veiligheid. Vandaag was het zover.

Prachtig nieuws!
Radiostilte mag gaan spelen binnen het Openbaar Ministerie voor alle parketten in Nederland.

Op vrijdagavond 30 november spelen we de laatste openbare Radiostilte van dit jaar. We gaan spelen in de prachtige Schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Met livemuziek van Paulo Bouwman en Berry Janssen! Bestel snel je kaartje.

Op donderdag 22 november vindt in Den Bosch de lancering plaats van K.I.N.D, het expertisecentrum Kind, Ouder & Detentie i.s.m. Exodus Nederland en Expertisecentrum Veiligheid Avans Hogeschool.
De feestelijke opening en het congres worden gepresenteerd door dagvoorzitter Wendy Hoogendijk. Ook zal zij de dag omlijsten met muziek, samen met pianist Serge Dusault.

Soms is het goed om even stil te staan en terug te kijken naar de afgelopen tijd. Zo’n moment heb ik nu…

Yes, we hebben groen licht gekregen! Samen met schrijfster/fotografe Eva Kruijs mag ik een nieuw theaterproject starten met de Nico Adriaans Stichting, de dag- en nachtopvang van Rotterdam. Ik heb hier onwijs veel zin in. Komende maanden gaan we op zoek naar verborgen verhalen en talenten en half februari is het resultaat te zien in het theater! Dank aan de gemeente Rotterdam en het Kansfonds Lees hier het persbericht:

Op woensdag 4 juli speelden we de laatste Radiostilte, georganiseerd door Slachtofferhulp Nederland. Hiermee is een einde gekomen aan een prachtige reeks voorstellingen op bijzondere locaties en in diverse theaters.

Het jaarlijks aan het North Sea Jazz voorafgaande North Sea Round Town streek donderdagavond 28 juni neer in Podium Islemunda. Het podium bracht de Rotterdamse zangeres, actrice en theatermaker Wendy Hoogendijk samen met bluesgitarist Eric Guinée, een bijzondere combinatie van kleinkunst, blues en jazz.

Op 19 juni speelden we Radiostilte voor de Politie Noord-Holland in het AFAS Stadion te Alkmaar. Dit was één van de reeks van drie voorstellingen waarna verschillende lezingen en workshops plaatsvonden.

Op vrijdag 8 juni vond het Fonds Slachtofferhulp Zomergala 2018 plaats. De prachtige tuin van Paleis Het Loo vormde het decor van deze feestelijke avond met als thema ‘Sparkle for Strength’.

Op 28 juni staat Islemunda weer in het teken van North Sea Round Town. Een concert met de Islemunda All Star Band en Wendy Hoogendijk zal het publiek omarmen met Jazz en Blues klanken uit heden en verleden.