Skip to main content
Nieuws

Inspiratie avonden in het Isala Theater over Rouw en De zin van het leven

By 29 september 2022oktober 4th, 2022No Comments

Schuif aan voor muziek, inspirerende sprekers en verhalen. Twee avonden in het Isala Theater over rouw en zingeving. Voor jong, oud en alles daartussenin.
16 november: Op (rouw)tour met Ameline & Wendy
14 december: De zin van het leven met Fokke Obbema

Woensdag 16 november 2022
20.00
Op (rouw)tour met Ameline & Wendy

De één maakt voorstellingen en zingt erover; de ander schreef een boek. Allebei met dezelfde missie: rouw beter bespreekbaar maken.  Nu staan theatermaker Wendy Hoogendijk en socioloog Ameline Ansu samen op het toneel. Zij combineren persoonlijke verhalen, live muziek en een goed gesprek met de zaal over thema’s waar je als nabestaande mee te maken krijgt.
Speciaal voor deze avond delen zij het podium met therapeutisch coach Tim Overdiek (auteur van ’Tranen van liefde’& ‘Als de man verliest’) en ds. Ruben Schep. Voor iedereen die mee wil praten of in stilte wil luisteren; wees welkom.

 

Reserveer je gratis kaartje

Woensdag 14 december 2022
20.00
De zin van het leven – Met Fokke Obbema & Wendy Hoogendijk

Volkskrant-journalist Fokke Obbema schreef een aangrijpend artikel over zijn hartstilstand. De ervaring zelf riep bij hem grote levensvragen op en het stuk maakte veel los bij lezers. Hij publiceerde veertig interviews met uiteenlopende gesprekspartners waarbij de eerste vraag telkens luidde: ‘Wat is de zin van ons leven?’ Matthijs van Nieuwkerk noemde dit ‘De beste interviewserie van 2018’. Wendy Hoogendijk was één van de gesprekspartners. Tijdens deze avond duiken zij in dit oeroude en tijdloze thema. De avond wordt omlijst met inspirerende verhalen en muziek.
Voor iedereen die mee wil praten of in stilte wil luisteren; wees welkom.

Reserveer je gratis kaartje

Deze voorstelling is gratis toegankelijk en wordt mogelijk gemaakt door: Denk en Doe Mee!-Fonds, Van Capellen Stichting, Stichting Hartseer, Monuta Monique Maurik en het Isala Theater.