Skip to main content
Nieuws

Ameline & Wendy op (rouw)tour

By 10 mei 2022No Comments

Het lijkt misschien niet het meest vanzelfsprekende gespreksonderwerp als je ons zo ziet, maar dit thema bracht ons een jaar geleden bij elkaar. De dood. Rouwen, alles wat daarbij komt kijken en betekenis geven hieraan. Ameline schreef het prachtige boek  ‘Van harte gecondoleerd’ en ik speelde ‘Radiostilte’.  Beiden met de missie: rouw (en de verbinding met het leven) beter bespreekbaar maken. Nu bundelen we onze krachten en maken we een toegankelijke avond met verhalen en een goed gesprek. En natuurlijk speel ik mijn nieuwe nummers. Voor iedereen die in rouw is, er voor een ander wil zijn, mee wil praten of in stilte wil luisteren. De eerste avond vindt plaats op donderdag 19 mei in Studio de Bakkerij te Rotterdam. Om 19.15 staat de koffie en cake klaar. En daarna kun je meer van ons verwachten!

 

Over laatste woorden, herinneringen, de slappe lach van ongemak en kleine momenten van gemis. Deze twee organiseren een avond met muziek, verhalen en een goed gesprek. Jong, oud – en alles daartussen – is welkom. Emoties delen, kennis uitwisselen of gewoon te luisteren.

En ja hoor, er mag ook gelachen worden. Voor iedereen in rouw, er voor een ander wil zijn of benieuwd is naar een thema wat misschien ongemakkelijk lijkt, maar waar we allemaal een keer mee te maken krijgen. 

☕ Koffie en cake: 19:15 | Start programma: 20:00
🎟️ Tickets €13.50
💻 Meer informatie via www.studiodebakkerij.nl

Klik hier voor kaartjes